وام قرض الحسنه بانک انصار

مدارک لازم :

1- اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی دانشجو و ضامن.

2-گواهی کسر از حقوق و یا کپی جواز کسب از ضامن.

3-ارائه یک فقره چک یا سفته به میزان اصل و کارمزد(توسط دانشجو یا ضامن)

تبصره : در صورتیکه ضامن دارای جواز کسب می باشد ارائه یک فقره چک از ضامن الزامی است.

4-حضور دانشجو و ضامن جهت تشکیل پرونده اعتباری تسهیلات قرض الحسنه در شعبه الزامی است.

شرایط دریافت وام:

1-افتتاح یک فقره حساب قرض الحسنه پس انداز به مبلغ 500,000 ریال نزد یکی از شعب بانک انصار .

2- حداکثر مبلغ تسهیلات اعطائی قرض الحسنه به هر دانشجو برای سال تحصیلی 98-97 د ر هر ترم تحصیلی ( د ر مقطع کارشناسی 8,500,000 ریال، کارشناسی ارشد 25,000,00 ریال ، د ر مقطع دکتر ا 75,000,000 ریال )می باشد.

3- زمان بازپرداخت اقساط در هر مرحله از نیمسال تحصیلی حداکثر 6 ماه است.

4- پرداخت تسهیلات در هر ترم (تا پایان دوره تحصیلی) منوط به تسویه بدهی قبلی می باشد.

5- پس از تکمیل پرونده تسهیلات، دانشجو وکالت واریز مبلغ تسهیلات به شماره حساب اعلامی از سوی دانشگاه را تکمیل و شهریه به حساب دانشگاه واریز می گردد.

6- پرداخت تسهیلات قرض الحسنه با کارمزد 8/2٪در سال تا سقف اعلام شده و بر حسب اعلام نیاز دانشجو.